Je kent ze wel de huiskamers ingericht alsof ze zo geknipt en geplakt zijn uit een magazine. Meubels op kleur afgestemd en niet te avontuurlijk afstekend bij de gordijnen, en kussentjes die daarmee matchen. Volgens de latest trends en colors, dat wel..... maar als je echt toffe inspiratie zoekt omdat je geen 'magazine maison' wilt maar een eigenzinnige uitstraling in je interieur wil brengen, zou je binnen kunnen kijken bij bijvoorbeeld Brechtje Olsthoorn Interiors in Bergen.

Zij mixed and matched items uit verschillende landen geselecteerd op vooral uitstraling en kleur. Wat je zeker moet gaan voelen en zien zijn de kussens en kelims, deze zijn echt amazing en transformeren (in combinatie met elkaar) in een klap je complete interieur. De rest van je meubels kan je dan gewoon laten staan.

Er kan niks anders met je gebeuren dan dat je vrolijk weer naar buiten loopt door het charisma van deze winkel. Buiten de niet overal te vinden 'one of a kind' kasten of dressoirs, vind je hier ook catchy items zoals kleurrijke vogeltjes en wanddecoratie waarbij je nog niet aan had gedacht om dat aan je wand te hangen.

Persoonlijk ben ik ook echt een happy color addict maar pas deze kleuren wel bewust in verschillende leefruimtes toe, met uitzondering van mijn slaapkamer die hou ik het liefste puur wit. Maar een woon of leefruimte mag echt wel kleuren ademen waar je blij van word, winter lente zomer of herfst, happy colors zijn the best!

Anyway, er zijn van die plekken die je inspireren en Brechtje Olsthoorn Interiors is daar zeker een van, dus ben je bezig met een update van je huiskamer, keuken of slaapkamer? Doe jezelf een plezier en ga daar even babbeltje maken met de allervriendelijkste dames in de business die weten wat Stijl is.

Adres en overige info vind je door deze link te volgen http://www.brechtjeolsthoorn.nl/