De in Huisduinen gevestigde kunstenares Mirjam Stienstra ( 1975) leert dat verandering het beste te realiseren is door te inspireren. Met die wetenschap creëerde zij, onder haar label Rooottz, de circulaire art, fashion en interieur collectie, getiteld ‘Beestachtig Krachtig’. Met onder andere realistische en fauvistische kenmerken is qua schilderstijl het werk van Mirjam niet onder één noemer te beschrijven maar wél als ‘geheel eigen’ te noemen. Haar unieke creaties transformeren elke ruimte naar een origineel en persoonlijk interieur met eigen krachtige uitstraling die veelal voor gespreksstof zorgt. Daarbij dient deze Beestachtig Krachtig collectie nog een hoger doel, met als missie mensen te verbinden en het geloof in wereldvrede te herstellen.

Unity is a beast itself!
En wanneer aartsrivalen als AJAX en Feyenoord samen als één front achter ons Nederlandse voetbalteam kunnen staan, is het verbinden van de gehele mensheid met de gezamenlijke gedachte om als één front de balans te terug te brengen op aarde, ook haalbaar.

If we can believe it, we can achieve it!, en vandaaruit is alles mogelijk.

Van 20 tot en met 27 augustus bent u van harte welkom in Bergen aan Zee, Van der Wijckplein 16/18. Elke dag van 12.00 uur tot 19.00 uur.

De expositie is in samenwerking met Fisher's en Beachbar Stoked, van Bierbrouwerij Stoked. U kunt onder het genot van een van de heerlijke biertjes de expositie bezoeken. Graag tot de 20e !

ROOOTTZ

P.S: Wij ontvangen je graag bij mooi weer, als het regent zijn wij gesloten!