Aloha Cafe Eten en Drinken in Alkmaar volgen wij al enige tijd en deze hotspot is AAN! Bedenker van het concept, eigenaar, entertainer en op en top gastheer (zo kom je ze nog weinig tegen) Fitz Floor noemt zichzelf op facebook kassamedewerker. En dat bewijst tevens dat deze persoonlijkheid ook een flinke dosis humor bezit waar menig bezoeker van deze bijzondere plek door word geraakt.

Opgestart, opgebouwd en inmiddels uitgebreid is Aloha Cafe een concept waar je echt een beleving ervaart. Een term waarmee je in het medialandschap bijna mee wordt gehersenspoeld en inhoudt dat je je klanten een ervaring en bepaald gevoel wilt laten ervaren. Elke gemotiveerde up-to-date ondernemer tracht dit te bereiken voor zijn relaties maar niet iedereen slaagt daarin. Fitz kan deze taak wel afvinken van zijn lijstje.

In Aloha Cafe klopt het hele plaatje.... het interieur, de muziek, de drinks en niet te vergeten het eten en de gastvrijheid.

Ik ga niet proberen uit te leggen hoe het eruit ziet en hoe die ervaring is of wat je daar proeft.... je moet er gewoon een keer heen, en doe dan de groeten van Hollandsstijl, dat wordt enorm gewaardeerd hahahaa.

De weg ernaar toe vind je door deze link te volgen Aloha Cafe