Pizzeria Costa Smeralda bestaat al sinds 1978 en is nog steeds de beste Pizzeria in Town. Dat word niet alleen geconstateerd door ons maar ook vele lokale stadsbewoners. 

Authentiek qua keuken met heerlijke eerlijke Italiaanse gerechten echt met liefde bereid, maar ook qua inrichting is het alsof je een oud pittoresk Italiaans restaurant binnenstapt.

In steden als Amsterdam zie je dat vaker, maar hier in Den Helder is dat vrij uniek. Niet voor niets de reclame van Klaver Verzekeringen; Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder. Nou dat zou vanzelf ook zo voor Costa Smeralda zijn.

Echter niet meer voor lang want er zijn plannen, mooie plannen....

Dit jaar gaat er wel heel veel gebeuren betreft het restaurant, en ook de inrichting zal daar in worden meegenomen. Heel veel mogen we daar nog niet over kwijt, behalve dan dat het ongelofelijk mooi eruit gaat zien en dat er veel activiteiten gaan plaatsvinden. Wat we straks kunnen verwachten is o.a. muziek, heerlijk eten en een lach op je gezicht in een sfeervolle ambiance waar we op en top van kunnen gaan genieten.

De keuken blijft uiteraard van dezelfde kwaliteit en word uitgebreid. 

Want ondanks dat het een pizzeria is, bestel je de lekkerste Loin Steak in Den Helder toch echt nog steeds bij Carlo. Ik moet er niet aan denken dat dat veranderd maar gelukkig blijven alle goede dingen zoals ze zijn. Chef Kok Marcello blijft met liefde de gerechten bereiden, de bediening blijft snel en vriendelijk en Carlo gelukkig Carlo.

Ik heb me overigens laten vertellen dat er via de facebooksite van Costa Smeralda straks een aantal diner bonnen worden verloot dus die zou ik zeker even volgen!!

Good Luck!