En als jouw smaakpapillen een beetje zijn ontwikkeld, proef je of het eten met liefde is gemaakt.

Dus als wij in of rond Alkmaar op route zijn, pakken we meestal ons genietmomentje en bestellen heerlijke broodjes bij Switi. Maar niet alleen exotische broodjes, ook overheerlijke soto soep of roti wordt hier met liefde voor je bereid. 

Food for the soul, en some food for thoughts too. 

Want wat wij hebben ontdekt moeten we natuurlijk delen met onze mede single ladies, die zich net als ons, regelmatig afvragen waar die leuke man-exemplaren zitten al die tijd. Misschien zijn wij te kieskeurig, maar er gaan soms weken dan niet maanden voorbij waarin we niemand tegenkomen met aantrekkingskracht. Niet de zelfde frequentie, geen gedachtengoed of gewoon niet grappig. En we houden met heel ons hart van mannen die ons laten lachen. En lekker eten, we houden van echt lekker eten.

Het heugelijke feit wil dat wij op zondag rond de klok van zes (avondeten) binnenlopen in deze liefdevolle keuken en binnen een oppervlakte van ongeveer 12 vierkante meter, zo'n zeven goed uitziende mannen, inclusief prettig charisma, op 1 tijdstip aantreffen. Heerlijk eten in combinatie met intrigerend tafelgezelschap is toch erg prettig te verteren is onze conclusie.

En ervaringen uit t verleden bieden geen garantie voor de toekomst maar wij gaan er vanuit dat dit geen toeval was en de single guys hier op zondag aanschuiven voor wat liefde die haar weg vindt door de maag.

Als jij je net als ons soms afvraagt waar zitten ze al die tijd? Vraag het jezelf niet langer af, want wij hebben de hotspot gevonden voor je! In Alkmaar op zondag, rond etenstijd bij Switi. Geen dank ladies, wij delen deze informatie met liefde. Liefde voor goed eten en goed gezelschap!

Bon Apetit!