Nou ben ik persoonlijk niet een regelmatige bezoeker van een kerk of aanhanger van een specifiek geloof behalve die van energie. Maar een kerkgebouw die een transformatie heeft ondergaan als deze en die nu dienst doet voor de Foundation ImagineImagine is van een geheel andere orde en heeft mijn volledige aandacht.

Een plek voor creativiteit, kunst, muziek, dans, feesten, gastronomie, innovatie, graffiti en waar zelfs een ballenbak is gemaakt in een zee van ruimte. Een plek waar mogelijkheden zijn voor allerlei verschillende samenwerkingen met mensen en culturen die de wereld mooier maken. Dat is de visie van Kevin I. Koh. Een wereld van positiviteit en waar mensen dichter bij elkaar komen. De Foundation beheert ruimtes over de hele wereld waar de behoeften van de mede-makers worden gedekt voor de volledige verkenning van hun voorgestelde verbeeldingskracht.

Mogelijkheden voor workshops, yoga, dans, muziek, fotografie en exposities maar vooral een wereld die openstaat voor nieuwe ideeen en ontwikkelingen en samenwerking.

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar ik ben er geweest en het is daar de realiteit.

Foundation http://www.imagineimagine.nl/ is gevestigd in een monumentaal pand wat vroeger diende als kerk in de Amstelhoek. Het is nu getransformeerd naar deze foundation waar vooral mensen uit allerlei verschillende culturen en achtergronden samenkomen om van elkaar te leren en nieuwe ervaringen te delen.

Het is een Internationale plek en daarom ook in hooguit 20 minuten met de auto te bereiken vanaf Schiphol.

Het vieren van de volle maan middels meditatie in combinatie met Tibetaanse klanken is bijvoorbeeld een van de ervaringen die je daar mee kan maken. De maan heeft een grote invloed op hoe wij ons voelen. Elk jaar is er 13 keer een volle maan waarbij elke maan zijn eigen invloed en energiewerking heeft. Deze meditaties zijn gebaseerd op donaties en iedereen is welkom deze reis samen te ervaren onder deskundige begeleiding.

Afgelopen weekend was er een expositie van Thieu Smeets (http://thieusmeets.nl/ ) met indrukwekkende gesoldeerde kunstobjecten. Maar je kan ook ‘Karma’ ontmoeten met Karel ‘The legendary Wolf and Bird man’. Karma is een volbloed Amerikaanse Bold Eagle en de nieuwste inwoner van ImagineImagine. Maar dit is maar een tipje van de ijsberg aan activiteiten en ervaringen die hier mogelijk zijn.

De deuren zijn open en je bent meer dan welkom. Als je op de hoogte wilt blijven van alle activiteiten raad ik je aan om je in te schrijven op de nieuwsbrief want hier moet je een keer zijn geweest!

Volg onderstaande link naar de website om meer te lezen over ImagineImagine of om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

http://www.imagineimagine.nl/