Niks helpt en doktoren vinden verder ook niks. En uiteindelijk kom je bij een stel vriendelijk en goed uitziende heren terecht, die succesvol zijn in het revalideren van mensen. En hoe!!! De dame kon amper nog bewegen en had hulp nodig om de trap op te komen, om vervolgens na een behandeling van een uur als een soepele antilope de trap weer af te huppelen.

Wonderwerkers?? Misschien…. Anyway, voor mij genoeg de aandacht opgewekt en dus hup een afspraak ingepland voor een interview. En daar stonden Niels en Richard open voor, ik m’n vragen netjes voorbereid, viel ik toch per ongeluk hun kantoor al binnen en energiek als ik ben, werd mij toch even netjes gevraagd te wachten tot ze klaar waren.

Hokeeee, daar sta je dan 1-0 achter met je drukke gedrag en het interview moest nog beginnen.

En het wordt nog erger, want ik heb de heren het hemd van het lijf mogen vragen en ik viel van de ene verbazing in de andere…… o.a. verzekeringsmaatschappijen die de behandelingen niet willen vergoeden en hun leer methodes. Goed verhaal, en uiteindelijk lekker kort ook, want de eindstand is dat ik anderhalf uur gesprek heb opgenomen om het vervolgens dus kwijt te raken!!!!

Het moment dat je daar dan achter komt, sla je jezelf wel vier keer voor je hoofd en belooft jezelf de week erop te bellen en het uit te leggen, of de week daarop, euhm misschien de week daarop…..  totdat het eigenlijk te raar word om nog te bellen. Daar waar ik normaal gewoon overheen stap en de draad oppak, was ik in dit verhaal keihard geraakt en uit balans.

 

Punt is, het gaat om de boodschap hier, en links of rechts om (en ja ik maak echt stomme fouten soms, en deze gebeurt me niet nog een keer) dit moeten meer mensen weten want je gunt iedereen een pijnvrij bestaan.

 

Maar terug naar deze pioniers en hun werkwijze want vergoedingen door verzekeringsmaatschappijen krijgen hun clienten niet, en toch zitten ze zwaar volgeboekt en komen er meer vestigingen. Nou zijn ze niet heel rouwig om de verzekeringsmaatschappijen, want voor bepaalde blessures staan standaard een X  aantal behandelingen wat helemaal niet correct is want elk persoon heeft een andere achtergrond of oorzaak en dat is niet in een standaard behandelplan in te delen, en de heren zijn soms al klaar binnen drie behandelingen daar waar er normaliter 12 voor staan. Als we de verzekeringsmaatschappijen moeten geloven. En buiten dat hebben ze een compleet ander uitgangspunt met betrekking tot blessures en het menselijk lichaam. De behandelingen zijn daarom compleet anders dan de gangbare fysiotherapeut.

Waarom deze heren van REVALIDATIESUCCES succesvol zijn? Passie voor hun vak, een zeer intensieve opleiding genoten bij twee andere ingenieuze leermeesters (wiens naam ik ben vergeten en niet kan terug vinden in een verloren opgenomen interview, nogmaals sorry)  geloof in hun zelf, en een filosofie waar ze bij zweren.

Heb je pijn of een blessure? Revalidatiesucces vind een oorzaak waar je wellicht best van onderste boven bent. Het fijne is, deze pioniers zetten je dan gewoon weer rechtop zodat je weer lekker loopt! 

Afspraak maken? Volg de link https://reset.health/

(en voor Niels en Richard, ik hou van jullie want jullie maken de wereld mooier dus keep it up en mocht ik nog eens langs mogen komen na deze mega blunder breng ik een back up apparaat mee)

Liefs Mirjam.