En ben jij je bewust van welke frequentie of beter gezegd welke trillingen jij uitzendt om je heen? Want het heeft zo veel effect op hoe je dag eruit ziet, of je week en uiteindelijk je leven.

Je kent ze vast, mensen met wie je te doen hebt omdat het ene drama nog niet is afgelopen en het volgende drama dient zich alweer aan. Hoe is het mogelijk denken zij maar ook jij. En laten we wel wezen, uitzonderingen daar gelaten natuurlijk, maar inmiddels begint de stempel van zogenaamd 'zweverig' te zijn wel een beetje te het toneel te verlaten.

De wetenschap heeft inmiddels aangetoond dat er bij elk gevoel en hoedanigheid een bepaalde trilling is die wij uitzenden als het ware.

Die trillingen hebben ook een waarde gekregen en wat je uitzend weten we inmiddels, trek je ook weer aan.

'HAPPYNESS ATTRACTS HAPPYNESS'

Maar zo ook uiteraard andersom. David R. Hawkins is een wetenschapper die zich heeft verdiept in deze, voor mij, bizar intrigerende materie waar ik alleen maar meer van wil weten. Hij heeft onder andere alle emoties van mensen in kaart gebracht door middel van 18 verschillende niveaus. De niveaus (emoties) hebben allemaal een trilling hoogte waarbij het laagste nul is en het hoogst haalbare 1000.

Alles onder de 100 zijn laag trillende of zwakke emoties en de rest boven de 200 worden steeds krachtiger. Ben je depressief, verdrietig of gebruik je veel alcohol of drugs is je trilling dus continue laag.

Verdriet (75) Schuld (30) en Schaamte (20) zijn echt de laagste trillingen die je kunt uitzenden. Boosheid (150) en Trots (175) zitten daar dus iets boven maar Blijdschap (540) Vrede (600) en Verlichting (700-1000) zijn dus echte energie ballen die de wereld en jou goed doen en zeker dichterbij je doel brengen. 

De natuur heeft de hoogste frequentie die er is dus uitwaaien op het strand of wandelen door het bos helpt je altijd om je beter te voelen. Al met al gaat het uiteindelijk wel om het feit dat je je bewust bent hoe je je voelt, want dat is dus ook exact waar je meer van aan gaat trekken, of iets ermee kunt doen. That is how it works, geen hocus pocus of zweverig geklets. Aangetoond door wetenschappers en steeds meer mensen worden daar gelukkig bewust van, want het word tijd dat we wat liever zijn voor elkaar en alles om ons heen.