In een tijd waarin we steeds meer bewust worden van ons consumeren, merk je dat de waardering voor de regionaal gevestigde bedrijven steeds groter word. Een tijd waar de grote multinationals niet meer lijken te winnen puur omdat de passie en liefde voor het vak niet meer merkbaar is voor de consument en het persoonlijke contact superbelangrijk is.

Hollandsstijl verbindt zich uitsluitend en alleen met bedrijven die gedreven worden door passie die ervoor zorgt dat jij als consument de aandacht, service en kwaliteit ontvangt die je wilt, omdat ze achter hun product en of service staan. En daar winnen we allemaal bij.

EP Dorrestijn in Breezand is dan wel aangesloten bij een grotere organisatie, het is en blijft een familiebedrijf vanaf het begin en is een van de partners van Hollandsstijl vanaf de geboorte. Eigenaar en Chief Simon Dorrestijn is een van de ondernemers die ik al erg lang in mijn zeer gewaardeerde kring mag beschouwen als een sterke persoonlijkheid met hart voor de zaak en zijn relaties en daarbij ook nog eens in het bezit is van ontzettend veel knowhow in zijn vakgebied. Ik heb vaak mogen zien hoe hij net dat stapje harder zet voor zijn klanten.

Inmiddels heeft hij de liefde van zijn leven gevonden in een al even krachtige en mooie vrouw Olga. Olga is nagelstyliste en runt al jaren succesvol haar bedrijf. Daarnaast is deze first lady een rots in de branding en onmisbaar in EP Dorrestijn geworden. Wanneer zij Simon ontmoet is het liefde op het eerste gezicht en op alle vlakken vullen zij elkaar aan. Inmiddels zijn ze getrouwd en toegewijde ouders van Laura en Nick, twee prachtige kinderen. Ze zijn ze nog steeds een dreamteam die elkaar versterkt zowel zakelijk als prive. Wij als Hollandsstijl zijn trots op partners als Ep Dorrestijn omdat ze hun bedrijf runnen met hun hart en dat maakt het voor consumenten net even beter dan de rest.

Oh!!! en nog een tip voor de kerstman, naast alle top aanbiedingen die je gewent bent van EP Dorrestijn, hebben ze een elektrische step van €129,- in de actie nu voor €99,- maar weet toevallig dat ze echt snel gaan, dus echt voor de snelle beslisser!! De laatsten zijn overigens alleen nog in de winkel te verkrijgen dus je kan even bellen met 0223521863.

Succes en fijne feestdagen namens EP Dorrestijn!