Die gezellig zou mee willen tafelen. Dus daar hebben we even een goed gesprek mee gehad en een compromis weten te sluiten met deze gevederde vriend. Iedereen blij. 

Maar alle gekheid op een stokje, in 't Veerhuis Lands End gevestigd aan de rand van het Marsdiep met uitzicht op het water vindt je een fijne ambiance, vriendelijk personeel en goed eten. Onze keus viel op de vissalade met o.a. makreel en zalm, en een club sandwich waar we van hebben genoten. De combinatie van lekker eten, drinken en kunnen kijken naar alles wat er op het water passeert, maakt dat LandsEnd een zeer bijzondere plek is om te socialiseren, te flex werken , met familie samen te zijn, zakelijk af te spreken of gewoon lekker te ontspannen. Het interieur is met luxe materialen ingericht waardoor de grote ruimte toch intiem aanvoelt. De zitplaatsen van de tafels bij het raam bieden veel privacy door de banken met hoge rugleuningen. 

Op een zonnige dag als vandaag is het terras buiten gegarandeerd heerlijk vertoeven. Een puntje ter verbetering, het was warm en daar waren we op gekleed, echter aan het water is het natuurlijk altijd wat frisser, en we kwamen erachter dat er geen fleecedekentjes aanwezig waren voor de gasten. Gelukkig heb ik altijd wel een vest of poncho in de auto liggen dus ben ik even teruggelopen om die te halen, probleem opgelost.

De taartjes zijn overigens heaven. Amaretto, chocolate mousse.....wel veel voor een portie zoetigheid, we waren natuurlijk al verzadigd met de heerlijke lunch waarbij naar mijn mening het met een nagerecht meer gaat om de smaak en niet om de vulling.

Als je ook wilt genieten van lekker eten in combinatie met uitzicht op het Marsdiep volg de link naar een dagje genieten.... 't Veerhuis Lands End