Boordevol zeer waardevolle informatie voor ondernemers op de meest uiteenlopende onderwerpen en verhalen. Een daarvan is hoe Jacco Ijsselstein door een gezamelijke klant in contact kwam met Brandse HR en samen het Hollands Kroon Risicobeheer is begonnen. Beiden bewust van het feit dat ze door deze samenwerking veel geld konden besparen voor hun klanten, gaat hun service nog veel verder en bieden ze ook ondersteuning en advies bij preventie van bijvoorbeeld ziekteverzuim en allerlei andere zaken. Wij van Hollandsstijl kennen onze partners en weten natuurlijk dat het niet voor niks is dat klanten van Verheul bij Verheul blijven voor het leven. Het is een bedrijf gedreven door passie voor hun vak en altijd op zoek naar verbeteringen. "Onze klanten geven ons dat vertrouwen, dus wij zetten voor hun die extra stappen" aldus Andre Vendrig Directeur bij PH Verheul, maar ook vooral een mooi mens met hart voor zijn bedrijf.

Een ander verhaal is die van Danielle en Michel die samen met hun vier kinderen voor de aankoop van een huis gingen, waar ze de vraagprijs voor wilden betalen omdat ze er een goed gevoel over hadden. Ze vertellen openhartig over hun avontuur wat gelukkig goed is afgelopen dankzij Tom Beerepoot (makelaar bij Verheul). Hij vertrouwde het niet, volgt z'n onderbuikgevoel en heeft daarbij zijn handen uit de mouwen gestoken... of in dit geval uit het raam.....

Hoe dat is afgelopen leest u in de (door Zeeman Reclame Groep) prachtig vormgegeven derde Editie van Verheul! 

We vergeten u bijna het belangrijkste te vertellen..... want uiteraard vind u in het Magazine natuurlijk de mooiste woningen, wellicht staat jouw nieuwe begin van 2019 er wel tussen?

Daar kom je natuurlijk maar op een manier achter, vraag hier het Verheul Magazine aan! 

Liefs, Hollandsstijl.